måndag 14 juli 2008

jag tar det så lungt jag kan

I fjol renoverade jag hela semestern, ja när jag inte var i Grekland förståss. Renoverade hela jävla hösten också. I år tar jag det lite försiktigt med renoveringen. Lejde ju bort årets projekt, badrumsrenoveringen till hantverkare. Tar det mest bara lugnt, är inne på femte, eller är det sjätte dagen på mitt badrumslampprojekt.


Är inte sugen på bli en av årets 40.000 allvarligt skadade hemmafixare, jag tar det så lugnt jag kan. Det är nyttigt skönt att ligga i hängmattan.

5 kommentarer:

evalinn sa...

Och sen är det ju också väldigt SKÖNT att ta det lugnt! (T.ex. genom att sitta och blogga på ett i stort sett öde kontor och få betalt för det.) :-)

rigg sa...

evalinn >> Jag är just hemkommen från något helt superavkopplande. Sorskogen, en liten stuga mitt i storskogen - långt ifrån nätanslutningar och vettiga mobilnät. Det är avkopplande i lagoma doser!

Gina sa...

.. och de värsta skadorna får man i själen.. när man efter hemmafixeriet ändå får ringa efter en fackman/-kvinna
nä, ingen martintimell-komplex här heller, bara att öppna plånboken och i stället glädjas åt de talanger man faktiskt äger.

dentatuerademamman.com sa...

Är du en sån som måste kolla upp saker och ting riktigt ordentligt innan du köper det? jag tänkte eftersom det verkar ta lång tid att fixa en lampa.
Min skäggiga snubbe kollar upp saker så jag blir tooookig innan han ska köpa nåt. Det ska jämföras kapacitet och kolla vad andra skrivit om varan innan han kan köpa. Fast det är förståss tekniska prylar....

stella sweden sa...

Det går bra att skada sig endast genom att trippa in på icamaxis stenhårda o vattenslippriga golv...jag trillade som en fura o bröt en tå!

Önskar jag hade legat i en hängmatta istället!