fredag 9 oktober 2009

ett års bloggfrånvaro; jag lever fortfarande!

Oj, jag inser att jag inte har skrivit ett enda ord i denna blogg på ett helt år. Det har faktiskt varit en skön paus, men många gånger har jag faktiskt haft blogguppslag i skallen.

Jag tror faktiskt att jag kommer att damma av denna blogg nu, hoppas att detta livstecken inte blir det enda inlägget på ytterligare ett år.

Tänkte samtidigt passa på och marknadsföra ett nytt litet bloggprojekt, lilla ubuntubloggen, som jag har startat nyligen och där jag kommer att få skrivhjälp av några fler personer.


Tanken är att skapa en enkel blogg för vanliga människor, skriven av en "glad amatör" inom Linux/ubuntu. Först och främst kommer jag att blogga om problem jag stöter på och hur jag löser dem.

Jag har hållit på med datorer sedan MS-DOS 6.2 och Windows 3.11 och kört varenda Microsoft OS från betaversion till färdig produkt. Som ubuntuanvändare har jag hållit på i ungefär ett år, och konstaterar att det krävs mindre tid och energi att förstå hur ubuntu fungerar än det tar att att få ett normalt Windowssystem att fungera optimalt.
För att citera min egna, första bloggpost...

2 kommentarer:

Maria sa...

Holy Moses!!! Välkommen tillbaka!!!

rigg sa...

Maria >> :) Tack... Hoppas jag blir lite frekventare i bloggposterna nu!