torsdag 18 oktober 2007

mitt i en rak korridor...

Jo, jag beställde gps-modulen till min nya mobil. Fick den med posten igår. "Provkörningen" gick till grannen. En promenad på 25 meter. "sväng vänster, framme vid målet" sade rösten i ett svep när jag vandrade ut från min egen tomt.

Leksaker är till för att blippa på... "måste ju provas". Idag när jag skulle hem från jobbet slog jag naturligtvis på navigatorn när jag gick mot bilen med "hem" som destination. Sekunden senare bestämde jag mig dock för att först gå en vända till kontoret. En bit in i den långa, raka sjukhuskorridoren hördes plötsligt en tydlig datorröst från min jackficka; "sväng höger" var ordern från gps:en som tyckte att jag var ur kurs. Trött i huvudet efter en arbetsdag så brast jag ut i ett rejält skratt samtidigt som en kvinna jag mötte i korridoren tittade förvånat på mig. "Shit, jag glömde slå av gps:en" ursäktade jag mig. "Tänkte väl jag också, konstigt ställe att svänga höger på" svarade hon med ett skratt.

---
Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

stellapolaris sa...

Inte för att jag begriper HUR det kunde hända..men skrattade gjorde jag...
;)

Lilla Blå sa...

Det svänger i din tillvaro märker jag. För mig får du gärna svänga både höger och vänster, bara du inte glömmer bort att blogga mellan varven. :)

Cax sa...

Haha! Men GPS:en är inte alltid att lita på. Förra helgen så använde jag och min kompis hans GPS när vi skulle till Norrköping. När vi kört en stund så sa kvinnan i GPS:en: Sväng höger. Så vi svängde höger. Direkt när vi svängt höger så sa hon: Gör en U-sväng. Snacka om att vara velig!

nfavm sa...

LOL

gps:en är riktigt bra å ha faktiskt, god idé att hålla kartorna uppdaterade.

Lilla Blå sa...

Svängde du fel? Var tog du vägen?

rigg sa...

stella >> satelliter och teknik, framförallt teknik som vill spela ett spratt med mig.

lilla blå >>nädå, jag glömmer inte bort att blogga ;)

cax >> men ni hattade, om inte annat så hittade ni vilse.

nfavm >> suverän uppfinning. nokia har ju gratis kartor till sina mobiler oxå (men jag hittade en annan billig och bra på nätet)

lilla blå >> nä, hade jag svängt där i korridoren hade jag gått in i väggen.