måndag 21 januari 2008

sju sanningar

Jag blev utmanad av Johnny att skriva sju sanningar om mig själv. Det är väl bara att kavla upp ärmarna och köra...

  1. Jag är ofta väldigt bekväm av mig. Hellre praktiskt än snyggt.

  2. Jag gillar att sitta och jobba med fötterna på skrivbordet. Även på jobbet men där passar det sig inte alltid. Har ändå ganska svårt att låta bli...

  3. Jag är ofta ute i sista minuten. Håller alltid deadlines som finns, men med knapp margnal. Om det inte blir som det står i punkt sex.

  4. Jag kan vara petigt noggrann. Kan sitta och peta med detaljer "hur länge som helst". Gäller främst när jag arbetar med bilder, kan dock fastna i texter så oxå.

  5. Jag är grymt morgontrött. Min storasyster har sagt någon gång att det var livsfarligt att väcka mig på morgnarna när jag var liten.

  6. Jag kan vara fruktansvärt disträ. Åtskilliga är de saker jag har bestämt mig för att göra "i morgon" för att de sedan skall vara helt bortblåsta ur minnet. När jag påminns kommer jag pinsamt lätt ihåg det.
Den punkten påminner mig förresten om att jag de två senaste gångerna jag har blivit utmanad helt enkelt har glömt bort att svara, för jag skulle göra det "i morgon". Sorry Mymlan och Stella...

Vem skall jag bolla vidare till då? C van Tijaax, Lilla Blå och nfavm. Fullt frivilligt att svara men det skulle vara kul...

---
Uppdatering: Vid korrekturläsning efter publicering finner jag bara sex punkter i listan över sju sanningar. Det ger automatiskt punkt sju:

  • Jag kan egentligen räkna riktigt bra. Hade alla betyg mellan etta och femma i gymnasiet. (trea-tvåa-etta-femma-fyra för att ta mattebetyget i kronologisk ordning)
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Johnny sa...

Bra med såna här utmaningar eftersom de som det skickas vidare till automatiskt blir ett bloggtips.

rigg sa...

johnny >> Hahaha... ja, det är ju fiffigt. Automatiskt, teknikens under.

nfavm sa...

hua! 7 rena å skära sanningar om sig själv... den där får jag fundera på ;)

det var intressant att få läsa om dina sju sanningar, jag får intrycket att du inte är en person som stressar. helt rätt! förrutom då när du ska hålla deadlinen ;)

rigg sa...

nfavm >> Tack, nä jag brukar inte stressa ihjäl mig :)