onsdag 16 april 2008

handikappad nekas ledig garageplats, vd:n brukar stå där.

I dagens ST kan man läsa om den rullstolsburne mannen, Johan Rothoff, som nekas hyra en ledig garageplats, tillräckligt bred att användas som handikapplats men skyltad som "parkering förbjuden". Den är inte uthyrningsbar, säger Mitthems vd Hans Selling. Vem som brukar parkera på den tomma handikappvänliga platsen märkt "parkering förbjuden"? Mitthems vd Hans Selling naturligtvis.

Istället för att få garageplats och kunna klara sig själv i- och ur bilen och ta hissen upp till lägenheten är Johan Rothoff hänvisad att stå utomhus och behöva hjälp.

Enligt Hans Selling är det bland annat för att Johan Rothoff vid några tillfällen stått i garaget utan att ha garageplats som gör att han är ovillig att låta honom få en plats där, "bara för att man är handikappad får man inte bete sig hur som helst", säger Hans Selling, mannen som själv parkerar på en plats märkt parkering förbjuden. "Bara för att man är vd får man inte bete sig hur som helst", säger jag.

---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

evalinn sa...

Just det!

Mickey J Barczyk sa...

Fast vaddå, alla ska väl behandlas lika och VD:n var ju före :)

dentatuerademamman.com sa...

Gud, jag är så teknisk: Jag kan lägga ut en video från youtube!!!!
Visserligen en gammal men ändå en video :)

rigg sa...

evalinn >> precis!

mickey >> det finns andra lediga platser i garaget. tänkte inte på att vd:n behöver handikappanpassad plats så han kan kliva ur bilen enket. :D

dtm >> grattis, ska kika på det!

Anonym sa...

kolla www.garageplats.se så kan alla få en plats!