fredag 25 april 2008

guitar hero after work

Det har varit en hektisk vecka som närmar sig sitt slut. I måndags var jag på någon form av after-work-hemma-hos. Guitar Hero III plockades fram och jag insåg snabbt att jag var totalt talanglös på det spelet. Provade flera olika låtar men resultatet blev lika nerslående varje gång - lyckades inte ens fullborda en halv låt innan det blev game over. Alla i sällskapet klådde mig rejält. Till mitt försvar hade jag att jag är en gammal avdankad punkbasist. Hursomhelst, efter ett par öl hittade jag Sex Pistols gamla Anarchy in the U.K i låtlistan och jag blev tvungen att testa en sista gång. Den låten satte jag klockrent - inga större problem alls...Sex Pistols, Anarchy in the U.K, 1976.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

nfavm sa...

fasiken vad kul! jag har varit på ett par GH3-fester och det blir succé varenda gång. sist spelade vi i typ sex timmar!

jag älskar spelet, men är medelbra på det. och det är som du säger, där finns nån speciell låt för alla, som man fixar. det känns gött å vara en Guitar Hero ;)

Matilda sa...

haha, så var det för mig med! Jag hade inte hört en enda låt på det spelet, och misslyckade helt totalt. Sen såg jag Anarchy och den gick som smort!
Idag har jag avancerat så pass långt att jag klarat EN HEL LÅT på expert och har tagit mig genom halva career på Hard... och nu helt plötsligt framställde jag mig själv som världens xbox-nerd.....

nfavm sa...

holy *beep*, matilda! har du kommit igenom halva hard!

meh... jag håller fortfarande på och tragglar på medium *hahaa*

rigg sa...

nfavm & matilda >> kul att ni tjejer kan underhålla er själva härinne under min lilla bloggtorka.

Lilla Blå sa...

Rigg, du räddade ansiktet alltså. Det var ju skönt.

rigg sa...

lilla blå >> mmmm... innan jag hittade anarchy fick jag bevisa på youtube att jag faktiskt kan spela... :)