söndag 11 maj 2008

söndag morgon

Måste testa den nya funktionen i blogger, schemalagd publicering. Detta inlägg skrev jag på fredag kväll, men det passar så bra att inleda en söndag med. En himla skön låt att starta söndagen med. Publicerar detta kl 08:00 medans jag ligger kvar i sängen och sover...


Sunday Morning
Velvet Underground with Nico
1966
Låten skrevs just en söndag morgon, som den sista låten att fylla ut Velvet Undergrounds debut-LP med. Den skrevs ursprungligen för att sjungas av Nico, men i sista stund bestämde sig Lou Reed för att sjunga istället och Nico sjöng istället bakgrundssången [1].


---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

nfavm sa...

va, har blogger en funktion som heter schemalagd publicering! cool :) en mycket intressant funktion, jag får se om jag kan ta nytta av den någon dag.

rigg sa...

nfavm >> Japp... Nyhet sedan en eller ett par veckor! Lika enkelt som smart. Ändra bara datum / tid på blogginlägget (Alternativ för inlägg) INNAN du publicerar det för första gången så postas det "när det är dax".

Matilda sa...

ja det fungerade visst. Jag har sett den funktionen innan. För man måste ju alltid ändra datum och tid när man har skrivit ett utkast och sedan vill publicera den några dagar senare. Jag har också funderat på vad som händer ifall man skruvar fram klockan. Men nu vet jag ju det! :D tack! ;)

rigg sa...

matilda >> Ja, det funkar så sedan några veckor tillbaks. Tidigare fick man bara ett publicerat blogginlägg som hade ett datum framåt i tiden om man "skruvade fram klockan".