lördag 1 december 2007

dumt, blogger

Varför har Blogger tagit bort möjligheten för andra än de med Google/Bloggerkonton att ange sin bloggadress när de svarar på kommentarer. Tidigare har man ju kunnat skriva sin bloggadress och fått den som klickbar länk, nu går inte det längre. Riktigt dumt och ett steg tillbaka.


Update: Via Johnny hittade jag en vettig förklaring, en "workaround" och ett tips om detta HÄR!
---
Andra bloggar om: , , , ,

8 kommentarer:

Lilla Blå sa...

Det undrade ju jag också. Ett tag trodde jag det var något tillfälligt fel. Ett steg tillbaka, säger du. Jo, till 1987 eller nåt... :(

rigg sa...

lilla blå >> Dumma, dumma blogger. Fast 1987 fanns väl inte blogger? 1987 fanns väl inte ens internet...

bloggupproret_2007@hotmail.com sa...

Hej!

Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig förra tordagen, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingar läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av "ditt liv" tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i "Falling down" ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas?

Hoppas att du ej tar illa upp!

Hälsningar/

Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

(jag har ju nu även kommit på att vi förmodligen är ganska många som känner så här, så jag ska vara snäll. kopiera därför detta inlägg och posta på varenda fucking jävla blogg du stöter på tills dess att vi klubbat ihjäl fenomenet likt en sjuk gråsäl)

rigg sa...

bloggupproret >> snälla du, vad förväntar du dig att hitta när du googlar efter "blogg"? Inte något helt annat iallafall!

evalinn sa...

Rigg - du är så klok :-)

Blogguppropet - TACK! Du har just förgyllt min kväll. Var lite låg nyss. Nu kan jag inte sluta skratta! :-D Kom gärna förbi hos mig också, jag är rätt snygg ;-)

Matilda sa...

Jepp instämmer, irriterande att andra inte kan skriva in sin länk. Än mer irriterande är att jag helt plötsligt endast har en 1/3 banner på min blogg :s

mymlan sa...

En bra anledning att byta till nåt annat.
Men jag testar...

mymlan

rigg sa...

Matilda >> Ny har du ju en hel header igen...

Mymlan >> Se, du kan...

Ju mer jag tänker på det (inte för att jag tänker på detta hela tiden) ju mer förstår jag bloggers agerande. Vem som helst kunde ju sno någons namn och länka precis vart som helst förut. Tror det smartaste för "icke bloggeranvändare) är att göra som Plastfar rekommenderar (se länk i updaten av min bloggpost) och regga ett blogger/googlekonto och använda det vid kommentarer i blogger. Det kostar inget, gör inte ont och skyddar ditt alias...