torsdag 21 februari 2008

snart är det...

Tiden går fort just nu, svindlande fort. Nyss var det i torsdags, förra veckan. Dagen då jag skulle vara ledig en vanlig vardag för första gången på länge men valde att tillbringa förmiddagen fram till lunch på jobbet för att jobba undan och kunna ägna måndagen och tisdagen till att förbereda onsdagens jobb. I måndags insåg jag att det var för mycket annat som ramlade in för att jag skulle hinna greppa det jag egentligen skulle ägna mig åt i den omfattning jag önskade. Åkte tillbaks till jobbet på tisdag kväll för ett sista ryck och möttes av ett ilsket felmeddelande när jag klickade upp filen med alla förberedelser. Svordomarna flög i expressfart genom huvudet innan jag lyckades återställa filen.

Onsdagen, som jag hade gruvat mig för eftersom jag inte hann förbereda mig ordentligt, blev till något av ett antiklimax (eller möjligen västgötaklimax) då allting bara gick så himla bra ändå. Jag somnade i soffan direkt efter middagen, helt utmattad...

Tur att jag har något alla borde få ha - ett underbart roligt och stimulerande arbete dit jag går med ett leende på läpparna varje dag.

Snart är det en ny vecka igen, bara en dag kvar till det korta glapp mellan två arbetspass som kallas helg. Snart har februari passerat utan att det har varit riktig vinter. Hittils har jag inte tagit fram snöskyffeln en enda gång hemma, trots att jag bor en bra bit upp i Norrland. Denna tid på året brukar jag vara rätt less på att skotta snö.

Snart är det sommar... undrar vad sommarens glassnyheter blir?

Gonatt för i kväll...


---
Andra bloggar om: , , , , ,

---

8 kommentarer:

Stella Sweden sa...

ojoj...är sååå lycklig, livet leker för att jag KAN!!!

min blogg

nfavm sa...

vilket härligt inlägg :) tiden går fort ja, att vara ledig en vardag är skönt. men fanken, hur gött det än är så känns en enda sådan dag som att man får ETT slick på världens godaste glass. INGE mer! *lol*

rigg sa...

stella >> Jag ser det... var det min kurs eller alla andra glada hejarop?

nfavm >> "Ett slick på världens godaste glass..."

Ha en riktigt skön helg!

evalinn sa...

Ha en bra helg! :-)

rigg sa...

evalinn >> detsamma! ;)

Stella Sweden sa...

Det var din kurs, det var glada hejarop, det var Johnny, det var Maria, det var Lasse....o så jag!

Lilla Blå sa...

Öh... trevlig helg.

rigg sa...

stella >> heja...

lilla blå >> kursen hölls i ett annat inlägg, om du undrar ;)

Ha en trevlig helg trots liklukt och spindlar...