onsdag 22 augusti 2007

ett trött inlägg

Jag fick telefon från sonen tidigare i kväll. Han och en kompis hade tagit en sista-minuten till Turkiet. Nittonhundra spänn var för resan. De hamnade på ett femstjärnigt hotell, i bungalow fem meter från stranden. Grabbarna la till drygt 300 spänn var till frukost resten av veckan, solstolar på hotellets privata strand och luftkonditionering. Drygt 40 ° C i skuggen, jag är avundsjuk. Själv jobbar jag tredje natten i rad, känner mig trött och slut. Sista natten, ledig över helgen - bara att fortsätta med mitt evighetsprojekt (känns det som) till renovering. På måndag börjar jag det nya jobbet, känns lite nervöst men samtidigt väldigt spännande.

"Lider" av en extrem bloggtorka just nu, har känt mig extremt oinspirerad att skriva i flera dagar. Men det vänder, förr eller senare, det vet jag.

6 kommentarer:

Matilda sa...

Det låter som att du har en helt legitim anledning att ha bloggtorka. Jobba natt och nervositeten inför nya jobbet låter som en situation som hade fått vem som hellst att glömma bort allt vad blogg heter. Lycka till med renovering och jobb!

stellapolaris sa...

Man måste inte blogga varje dag;)

Jag läser andras istället för att skriva själv när jag inte orkar annat.

Lycka till med nya jobbet!

www.dentatuerademamman.com sa...

Å vilken härlig sista minuten resa! Men har du så stora barn som kan åka själv!!!!

www.dentatuerademamman.com sa...

Kolla jag har blivit mera teknisk, och alldeles av mig själv har jag fixat in foto och att mitt namn blir blått. :)

Lilla Blå sa...

Håller tummarna för att du får en bra nystart med jobb och allt annat! :)

rigg sa...

matilda, stella, dtm & lilla blå >> Tack, pust, äntligen börjar jag se slutet på renoveringen. Etapp ett till fyra alltså. Hoppas jag hinner klart med det innan resten kör igång.

Nya jobbet känns mest bara spännande och inspirerande, inte speciellt pirrigt. Det var dock lite vemodigt att lämna ifån sig nycklarna till det gamla efter drygt tolv år.