tisdag 14 augusti 2007

home sweet home...

Hemma igen efter en härlig vecka i Grekland. Sitter och tittar igenom bilderna, läser ikapp mig i bloggosfären, kollar nyheter, planerar bloggposter i huvudet... Solen skiner ute men 23 ° känns inte så lockande efter en vecka med närmare 40 ° på dagarna. Renoveringen får vänta till i morgon.


Vi reste "sista minuten" ospecificerat och hade ingen aning om vart vi skulle hamna. Det visade sig att vi kom till Nidri på den Grekiska ön Lefkas. Vi blev glatt överraskade när vi klev av transferbussen och in på hotellrummet. Utsikten var härlig med en lummig gård och 20 meter till en liten strand med blått, klart vatten. Vi fick rum 13, jag försökte lista ut vad det betydde.

Ungefär som hemma; granar, tallar... eh... palmer...

Andra dagen vi var där fick vi en lapp att vi måste byta till ett annat hotell. Det visade sig att det var minst lika bra om inte bättre.

Dottern trivdes som fisken i vattnet.

Utsikten var inte lika bedårande men hotellet var snäppet bättre, hade swimingpool och ett centralare läge.

Jaja... mer reserapporter kommer. Bland annat ska jag skriva om det mest skruvade restaurangbesök jag någonsin har gjort, på ett ställe som osökt fick mig att tänka på Fawlty Towers. Men först ska jag pyssla lite hemma...

---
Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Lotta sa...

Välkommen tillbaka. Låter underbart med Grekland. Och jag är inte avis. Alls.

Lilla Blå sa...

Pyssla du. Jag vet hur det känns. Man vill blogga - men man måste pyssla först. Man har ju just kommit hem.