lördag 25 augusti 2007

upptäckte precis...

Upptäckte precis att länken jag hade till min gamla bruksanvisning på hur man gör ett klickbart bildhuvud i blogger inte längre stämde. Länken gick till min gamla server i källaren, en server som gick hädan i försomras efter nästan 10 års lång och trogen tjänst.

Nu har jag ingen egen webbserver hemma längre, mina webbplatser ligger i stället på webbhotell.

Nåväl, länken är uppdaterad, bara att ladda hem från.

4 kommentarer:

Matilda sa...

Jag funderade på att göra det som du föreslog. Men så blev jag så vimmelkantig av alla html-koder att jag nöjer mig med en liten Hem-länk så länge. Ska ta tag i det en dag då jag känner mig liiite mer modig :)

rigg sa...

matilda >> En hem-länk kommer du låmgt med. Annars är det inte så svårt, egentligen, att fixa med mallen heller.

Leona sa...

det är fruktansvärt. Hittills har drygt 50 personer dött i bränderna (som är anlagda!). Det är lite småbränder en bit från där jag bor, det har kört brandbilar genom staden hela dagen. Men de stora bränderna är en bra bit söderut från där jag bor. Vi hopppas på katastrofhjälp från andra länder nu. denna elden är praktiskt taget okontrollerbar!

rigg sa...

leona >> (Kommentaren är egentligen ett svar på en fråga jag ställde i Leonas blogg). Usch och fy. En katastrof av gigantiskt slag. Hoppas ni får tillräckligt mycket hjälp från andta länder. Sverige kan tydligen inte bidra med helikoptrar på några dagar. :(

Läs leonas bloggpost här.