fredag 27 april 2007

voff... nä.... bääääh...

Citerar ingressen från aftonbladet.se:

"Pudeln hon köpt uppfyllde inte japanska filmstjärnan Maiko Kawakamis förväntningar. Den varken skällde eller åt hundmat.
När hon visade bilder av husdjuret i tv kom det fram var problemet låg. Hunden var – ett lamm."Jag skrattade gott åt denna nyhet igårkväll, tusentals japaner lurades av internetförsäljaren att köpa den nya "trend-pudeln" som importerades flockvis från England och Australien.

Herregud, är dom helt puckade tänkte jag, så kom förklaringen i den sista meningen; "Enligt polisen har bedragarna dragit nytta av att får är ovanliga i Japan, och de flesta vet inte hur ett lamm ser ut." Aha... tänkte jag då, så slog nästa tanke mig... vet dom inte hur en hund ser ut då? Är de helt puckade?

Fast jag är ju själv lite tveksam på våran hund. Många andra hundägare i bekantskapskretsen påstår att det inte är en "riktig hund", och så äter hon kattmat och dricker inte öl. Så, vem vet?

9 kommentarer:

Tbird sa...

Mycket djur här :-)

rigg sa...

tbird: jag känner mig som en djurbloggare just nu *skratt*

badankan sa...

Fan va de e roligt med korkade människor. Fast det är lite oroväckande att din hund inte dricker öl. Man undrar ju hur ni gör då, när ni umgås. Spelar squash eller nåt kanske? Jaja, bara ni kommer överens och mår bra och så där, så är det väl ingen större fara.

rigg sa...

badankan: jag ska nog lämna hunden hemma på sista april!

Béatrice sa...

Man kan ju tycka att de borde se skillnaden mellan ett får och en hund men har man aldrig sett ett får och får höra tt det är en exklusiv sorts hund kanske man inte reagerar när den säger bäääää... istället för voff.

Béatrice sa...

Jag hade ju tokfel det är inte alls google analytics jag hade för pärlplatsen utan en annan tjänst. *känner mig puckad*

rigg sa...

béa #1: Undrar om man kan lära lamm att gå i koppel?

béa #2: Nu tror jag du är helt förvirrad och placerade kommentaren lite i fel blogg eller så :S

Men det gör ingenting! Du är såå välkommen att kommentera... ;)

Béatrice sa...

*s* Undrade just var det tog vägen det jag skulle skriva som svar i min egen blogg. Så kan det gå med flera likadana fönster öppnade samtidigt.

rigg sa...

bea: så kan det gå... du har fått ett par kommentarer av mig också nu. :)