torsdag 20 mars 2008

en svår en...

Utmaningarna står som spön i backen. För flera dagar sedan skickade Johnny på mig en riktigt svår en. Jag läste hans bloggpost med lätt skräck och hoppades den aldrig skulle nå fram till mig. När jag hade läst färdigt insåg jag att utmaningen hade bollats vidare till mig så det är bara att kavla upp ärmarna och skriva.

Jag har funderat på detta i flera dagar, hur jag ska lösa problemet. Jag skall alltså skriva om vilken person - av samma kön - man skulle ha sex med om man var tvungen. Skitsvårt eftersom det inte ens finns i tanken. Johnny löste det galant genom att välja Charlotte Perelli (som enligt Johnny måste vara en transvestit som han såg sjunga på melodifestivalen).

Okej, jag har funderat på olika lösningar att ta mig ur detta. En tanke var att i en tvåstegs tidsmaskin först ta mig tillbaks till sena tonåren och sedan vidare till det psykedeliska sextiotalet. Men det var svårt ändå. Så kom jag helt plötsligt på det.

En annan utmaning nyligen handlade om vilka superkrafter man skulle vilja ha. Mymlan valde att få vara osynlig. Där, jag kom på det. Osynlige mannen. Om jag skulle tvingas att ha sex med en person av samma kön som mig skulle det vara med den osynlige mannen. Då slapp jag se, då kunde fantasin kunna hitta på något annat.

Denna utmaning skickar jag inte vidare, men ser gärna att någon annan ändå hakar på. Let me know...

---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Johnny sa...

Bravo, du slingrade dig undan galant. :-)

rigg sa...

johnny >> denna utmaning var som gjort för att prova fantasin till det yttersta och slingra sig... Jag tyckte din slingring var galant med!

Johnny sa...

Mickeys var också bra: Linda Skugge.

rigg sa...

johnny >> oj, ja, usch... Gräslig bild. Jag blir mörkrädd ;)