söndag 9 mars 2008

jag har fått ett tics...

Jag har fått ett tics på gamla dar. Helt plötsligt, för några veckor sedan började jag skriva www.youtube.se i adressfältet varenda gång jag skulle in på tuben. Helt ofelbart, varenda gång - fast jag riktigt tänker .com när jag skriver in adressen så så slinter fingrarna iväg - tre rappa knapptryckningar . s e snabbt följt av ett slag på enterknappen innan jag hinner hejda mig. Bara på youtube, alltid på youtube. Ibland även på andra försöket (och igår natt även på tredje försöket - men då idiotförklarade jag mig själv och körde mig i säng).

Men varför sparar du den inte som favorit eller bokmärke då? tänker ni just nu- det känner jag på mig att i tänker iallafall... Nä, jag är för lat för det. För det första sitter jag vid så många olika datorer så jag nästan har gett upp det där med bokmärken och normalt går det snabbare at skriva in såpass korta adresser som tubens än att leta rätt på rätt bokmärke i den listan. Men just nu underhåller jag mig själv, jag tycker det brukar vara rätt roande att skratta åt mina egna egenheter.

---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

dentatuerademamman.com sa...

Det händer aldrig mig.
Kan ju bero på att jag aldrig går in på Utube. :) Jag har mina föraningar om att OM jag går in där, då kommer jag att hitta mer och mer musik och tiden kommer att försvinna.
Jag har alltså inte tiden att börja gå in på Utube. Jag har så mycket att göra nu med plugget. ska ju bli specialpedagog och håller som bäst på att analysera C och D uppsatser.
HAHAHA vad kul det är ( där var jag ironisk)
Om du kollar hos mig i dag, så får du läsa om när Håkan Hemlin kände igen mig. Å vilken kändis jag har varit :)

Lilla Blå sa...

.se
.se
.se
.se
.se
.se
Lilla Blå, sluta jävlas...
.se
.se

rigg sa...

dtm >> Jag kan intyga att tuben (ler varenda gång jag ser dig skriva utube)är starkt beroendeframkallande och farligt vanebildande (bara man lyckas knappa in rätt adress).

lilla blå >> aha, där har vi det... you put a spell on me!

Stella Sweden sa...

Det är väldigt sunt att roa sig själv med sina egenheter!

rigg sa...

stella >> Det är bra mot tristess, särskilt om man har mycket konstiga egenheter för sig att skratta åt. Ska förresten ta mig an utmaningen din i morgon om jag får tid!

Matilda sa...

Du är inte ensam. Jag gör det hela tiden och blir lika förvånad var gång att det inte fungerar... Å andra sidan skriver jag google.com istället för google.se (fast det kvittar egentligen)