lördag 5 maj 2007

en blogg mindre

Sverige har fått en blogg mindre, eller till antalet blir de bara fler och fler men en av de största har lagt ner. Det är Linda Skugge, "Sveriges bloggdrottning" i "Sveriges mest lästa blogg" som har kastat in handduken efter hot, mängder med hatmejl och mobbing-kommentarer. Okej, hot kan och ska inte accepteras och bör till och med anmälas men det lilla jag har läst i Linda Skugges blogg har inte direkt gett en bild av en sympatisk blogg som har fallit mig i smaken.

"Jag har dissat folk rejält men då gör jag det helt öppet med namn och bild under. Så det är ni som är fega, inte jag. Det är en stor skillnad."
Dissar man folk helt öppet får man nog räkna med att få sig kängor i kommentarerna. För en knapp månad sedan reagerade jag över hennes ovanligt korkade kommentar om bloggare.

"Jag är också förundrad över hur många som har följt min blogg. Det kunde dröja nån minut efter ett blogginlägg innan jag fick respons. Har ni verkligen inga andra vettigare saker för er?"
Jaha? en bloggare som undrar om folk inte har något vettigare att göra än att läsa hennes blogg. Nu läggs den ner, jag saknar den inte.

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Cax sa...

Neeeej!
Inte har hon väl lagt ner den?
Vad tråkigt! ...Yeah Right!

StellaPolaris sa...

hon har ju helt rätt...vi har inget annat att göra än att läsa andras bloggar och skriva våra egna :-)

rigg sa...

cax: lika bra att du ger upp och plockar bort från favvo-listan då!

stellapolaris: nä, men att tycka att folk som inte skriver "braiga" bloggar inte borde få blogga och att tycka att folk borde ha vettigare saker för sig än att läsa bloggar tycker jag låter lite dumt.

StellaPolaris sa...

det var ju det jag skrev om i minbloggen förut...så lätt att inte se ironin...jag var ironisk! ;-)

rigg sa...

stellapolaris: visst såg jag ironin.