onsdag 9 maj 2007

mot ett hälsosammare liv?

Jag har slutat röka för femtioelfte gången denna vår. Tidigare har jag inte varit riktigt motiverad, mest försökt sluta på grund av påtryckningar från hustrun och det har inte gått så bra. Nu har jag bestämt mig, gav bort mitt ciggpaket på väg hem från festen i lördags. Sitter nu och är jäkligt röksugen, men jag går på ren tjurighet.

En annan sak som har hänt med mig i vår är att jag successivt har tappat sötsuget, jag har tidigare varit barnsligt förtjust i chokladbollar, bakelser och godis men nu har jag nästan tappat suget på det. Mörk choklad däremot är jättegott (och nyttigt)

Nu har jag fått en idé... jag ska knyta på mig joggingskorna och bege mig ut! (om jag kommer ihåg vart jag ställde dem i höstas)

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

StellaPolaris sa...

Haha vad flitig du är...börjat jogga, flåt promenera, slutat röka, och inget godis mer än mörk choklad...(jo visst f-n är det gott)
Mina desperata försök sedan julas att ta kontroll över nikotinmonstret har ännu inte gett resultat, kanske man skulle försöka gå på din linje...bli tjurig? Hjälpte det verkligen?

rigg sa...

stellapolaris: usch, vad flitig och nyttig jag känner mig när jag ser det sammanfattat såhär! med tjurighet kan man komma långt.

Anonym sa...

Jaa...vad ska man säga..(gällande tjurighet)..men.."av inbillning kan man dö"...:(

rigg sa...

Hej Anonym! Med bara min tjurighet har jag en krypande känsla i hela kroppen, kan vara nikotinabstinens, men jag har en stark känsla att be någon fara åt helvete. Har lust att säga det HÖGT, kanske ska prova med ett nikotinplåster :S

rigg sa...

till anonym: (glömde skriva kommentaren färdig innan jag postade den)Jag känner ingen som har dött av inbillning...