söndag 20 maj 2007

en räknegrej...

Hittade en sak på stationsvakt, en liten knapp från whos.among.us att lägga till i bloggen som visar hur många som läser bloggen just nu. Klickar man på den så ser man vilka sidor de läser också...

web tracker besökare just nu!

Jag har lagt till en mindre version av knappen nere vid min besöksräknare i högerspalten.

------
tips: som vanligt när man länkat till andra sidor kan det vara fiffigt att lägga in target="_blank" i själva länk-koden så att sidan öppnas i ett nytt fönster!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Skulle jag inte vilja ha. Tänk att få svart på vitt hur lite folk som bryr sig om ens kludd. Däremot en vanlig besöksräknare. Hur får man en sådan?

Lilla Blå sa...

Rigg, du behöver ingen räknare. Jag kommer ju in här och säger: Nu är jag här!

rigg sa...

lotta: jag kan rekommendera två olika, beroende på vad du vill ha...

* susnet är en bra rätt simpel räknare, det är den jag har synlig nere i högermarginalen.

* Google Analytics är mer avancerad, där kan man krama ur en himla massa omöjlig och möjlig data. Har dock ingen funktion att lägga till synlig räknare på bloggen.

Jag använder bägge. Det du behöver göra är att registrera dig och lista ut hur du lägger in den nödvändiga koden i din blogg.

lilla blå: nää visstja, det tänkte jag inte på ;) men alla är inte lika artiga och hälsar!

www.dentatuerademamman.com sa...

Som en liten spion....
I sommar så ska jag på Arvika festivalen med två av mina tonnis grabbar. Oj oj oj vilken uppoffring från min sida. fast ärligt så är jag helt lyrisk det är skitkul med festival även om jag är nykter barnvakt. Mando Diao spelat tex. de är väldigt bra

rigg sa...

D T M: Jag tror du har rekord i denna blogg att hamna off-topic i kommentarerna, men det gör absolut ingenting för de är alltid lika roliga att läsa! Sist jag var nykter barnvakt på en festival tvingades jag se Darin med min då 11-åriga dotter... DET var en uppoffring!

rigg sa...

Hoppsan, bråkdelen av en sekund efter jag klickade iväg förra kommentaren insåg jag att bloggen nog dyker upp bland de som googlar på darin... darin i kombination på andra underliga sökord folk brukar använda... hemska tanke... låt mig slippa se det i loggarna!