onsdag 9 maj 2007

pust...

Har kommit hem efter säsongens första joggingpass riktigt svettdrypande promenad. Kom betydligt längre på samma tid än vad jag gjorde vid premiärturen i höstas. Den gången fick jag avbryta mitt nya liv som hobbymotionär på grund av en intensiv hosta som inte gick över utan att jag gick till doktorn och fick penicillin på grund av en begynnande lunginflammation.

Nåväl, till saken... På en rask promenads avstånd från mig ligger ett litet köpcenter där en av sveriges matgiganter har stängt ner sin verksamhet, istället har en annan butikskedja tagit över. När jag joggade promenerade upptäckte jag att i det lilla villaområdet ovanför köpcentret vajade livsmedelskedjans blågula flaggor i flaggstängerna. Jag räknade till sju flaggor, bara en flaggstång i området hade en "vanlig" vimpel, annars var det reklamflaggor i flaggstängerna. Smart reklamidé, betala villaägare för att hissa upp reklam i deras flaggstänger. Nu saknar har inte jag någon flaggstång men hade jag en skulle jag inte hissa upp reklamflaggor i den heller... om jag inte fick jäkligt bra betalt!Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Lilla Blå sa...

Hade jag en flaggstång skulle jag fira upp min egen flagga. Eller kanske en piratflagga. Eller det kanske är samma sak?

rigg sa...

lilla blå: Egen flagga eller piratflagga är helt ok, reklamflagga för nån mataffär ratas direkt. Hörde att de betalar 500:- för tre dagar.

badankan sa...

Jaså, du också? Springandet alltså. Och jag med min svullna fot. Men det är väl antagligen det den vill. Springa.

Spring, gubbjävel! Spring!

Stackars fot.

rigg sa...

badankan: undrar om det har nåt med 40+ att göra?