fredag 15 juni 2007

höger, nej vänster... hur var det nu?

Inleder med dagens citat:

"Puh såg på sina två tassar. Han visste, att en av dem var den högra, och han visste, att när man hade beslutat sig för vilken som var den högra, så var den andra den vänstra, men han kunde aldrig komma ihåg, hur man skulle börja" A.A. Milne.
Ja, det är inte lätt för en liten björn utan hjärna. Det verkar inte vara lätt för denna biltjuv heller. Tippar på att drogtesten är positiv. Som tur var skadades ingen, annars är det så typiskt att någon barnfamilj har oturen att komma ivägen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inleda en jakt på en känd brottsling och riskera att andra skadas,polisen verkar ha tittat för mycket på Cops.!!!!

Johnny sa...

Ännu knasigare var att det var hela sex komman i Puh-citatet.

Anonym sa...

Varför inte ta till medel att stoppa en flyende bilist? Iställer valde polisen att passivt titta på och på så sätt kanske hoppas att han skulle ångra sig och vända bilen. Som om det skulle hända...

rigg sa...

anonym # 1 & 2: På något sätt måste ju mannen stoppas... Vet inte om det är så himla lätt för polisen med sina små resurser alla gånger. Har för mig att jag läst tidigare att en mer passiv jakt minskar risken att den jagade drar på ännu mer och gör vansinnesgrejer.

johnny: såg det jag oxå, hittade citatet på en citatdatabas men har inte kunnat kolla av det mot källan. Knasigt ser det ut iallafall...